De gidder ikke lete etter de to savnede..
Nå sitter jeg hjemme og gjør absolutt ingenting. Helt utrolig hvor kjedelig det er å være hjemme fordi man er syk når alle andre er på skolen. Og i morgen skulle vi til Oslo med b- klassen, noe jeg sikkert ikke får blitt med på. Ikke det at jeg har så lyst til det egentlig, men er jo sikkert koselig med dobbelklassetur eller hva jeg skal kalle det.

Men en annen ting, jeg satt å så på nyhetene i går (utrolignok), og da snakket de om de menneskene som hadde blitt tatt av skred på fjellet. Og jeg må virkelig si at jeg synes synd på dem og familien dems ! Også rett før 17 mai da, gledens dag liksom.. Men så leste jeg i vg i ste at de ikke skal lete etter de to som fortsatt er savnet, pga skredfare. Altså, når to personer er savnet synes jeg at det er viktig å lete etter dem. Tenk om de faktisk lever, men ikke klarer å forflytte seg, også gidder ikke menneskene å lete etter dem pga skredfare. Det er jo alltid skredfare i fjellet ! Kanskje ikke så mye som det er nå, men alikevel..
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10006660

19 kommentarer

tiril

18.05.2010 kl.14:28

syk jeg å. god bedring♥

så teit!

:) rannveig

18.05.2010 kl.14:33

Det var litt merkelig.

lassebass

18.05.2010 kl.14:33

dårlig at dem ikke leter :s god bedring til deg :)

► A n n a

18.05.2010 kl.14:42

Fy søren! Stakkars familien!

frkjakobs1

18.05.2010 kl.14:43

IDIOTER.. hva om det hadde vært noen i deres egen familie?? hadde de lett da ?? ÅÅH :@

god bedring til deg :) kos med kommentarer tilbake :)
åj.. så sykt da.. :S du må ha msse god bedring, og jeg ølsnker deg en kjempe fin dag!!

VeronicasBoble

18.05.2010 kl.15:00

Veel.. Det har noe med å ikke risikere flere liv enn det som er nødvendig. Det er kjedelig, absolutt forferdelig - men veldig forståelig. Plutselig er det kanskje istedet 5 døde istedet for 2 døde?

Mathilde-vurderings konkuranse

18.05.2010 kl.15:49

God bedring<3 Sjipt :(

HKS

18.05.2010 kl.15:54

helt sykt :/
:O

andreawk

18.05.2010 kl.18:40

Det er for at det ikke skal risikere flere liv. Sånn er det bare noen ganger. Trist, men for andre sin sikkerhet.

18.05.2010 kl.23:12

er d mulig å være så tett? hvorfor skal man sende inn enda flere for å dø? sjansen for at de lever er under minimal, og det ville være rimelig meningsløst å sende inn andre da. jeg vet at familien til de savnede er enige i denne avgjørelsen. du må være rimelig treg i toppen som kan komme med slike påstander...tydelig at du er syyyyk ja!!
Anonym: Herregud, vet ikke hvem som er teite her jeg. Du som ikke tør å "vise" hvem du er en gang. Føler deg nok tøff bak skjermen din der du sitter og er anonym.

ellenv

19.05.2010 kl.12:01

Nathalie - hvorfor drar du ikke opp og leter sjøl? Det er helt klart livsfarlig, og hvis du mener at flere mennesker bør risikere livet, så bør jo du gå foran med "et godt eksempel". Utstyr kan du få låne av meg - du kan hente det på veien. Har liggende både sondestenger, spade,sekk, fjellbekledning, skredsnor m.m Jeg har hatt flere godkjente lavinehunder, men la opp da jeg selv ble mamma.

De aller fleste som deltar i fjellredningstjenesten gjør det ulønnet på fritida si, visste du det? Det er stadig behov for nye frivillige. Hva med å skaffe seg en interess utover klær og sminke, jfr. kategoriene i denne bloggen din. Vennlig hilsen Ellen.
ellenv: Det jeg mente var at det er dumt at folk ikke drar opp dit og leter etter de to som er savnede. Kunne jo hende at de faktisk var i live, selv om det er minimal sjangs for det. Jeg vet jo egentlig at det er dumt å sende opp flere, men jeg blir litt "oppgitt" når de ikke blir letet etter. Kjedelig for familien og andre rundt de to personene.

Og jeg har interesse utenom "bloggkategoriene". Jeg er engasjert i røde kors.

Tone

19.05.2010 kl.12:37

De er ikke i live. Forholdene er så dårlige at det skal mirakler til, og vi har fått ferdsel- og oppholdsforbud i hele i alle fjellområder i kommunen. Jeg kjente selv noen av de rammede, og hele byen er klart preget. Det er svært trist at de savnede ikke kan hentes frem enda, men det er ikke verdt å risikere flere liv. Tapene har vært store nok. Virkelig.

Juliane Wikran

21.05.2010 kl.18:36

Det er jo ikke det at de ikke gidder, det var jo det at det var såpass stor rasfare og de ville ikke risikere å miste flere liv. Såpass langt må du nå kunne tenke selv.

Erik

22.05.2010 kl.01:42

Er du helt bortreist?

De er døde. Hvorfor skal andre risikere å miste livet for å lete etter noen døde kropper? Dette har

overhodet ingenting med å "gidde" eller ikke. Herregud så provosert jeg blir av å lese slike innlegg.
Erik: Det her skrev jeg på tirsdag. Regner ikke med at fortsatt er live.

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits