Trafikketaten parkerer på handicap - Er det mulig !Er det virkelig mulig ? Altså.. Jeg mener.. Det kalles handicap parkering fordi de parkeringene er for funksjonshemmede. Ikke folk som er helt friske og som ikke gidder å gå 50 ekstra meter. Jeg blir litt oppgitt jeg. Og det er rett og slett teit at tafikketaten har lov til dette. Hadde en "vanlig" person gjort dette, så hadde de fått en klekkelig bot ! Hva er poenget liksom ? Om det da kommer en som er funksjonshemmet må h*n da parkere på en helt vanlig parkering. Lett... Eller ikke ! Blir litt av det samme som ett bilde jeg så på vg.no for noen dager siden, hvor det sto "handicap wc opp trappen." Herregud liksom ! Skal ikke helse Norge være ett bra land ? Jeg synes Norge burde gjøre det lettere for funksjonshemmede.http://www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=10007432

29 kommentarer

MAIKEN JOHNSEN

26.05.2010 kl.14:29

er det mulig? haha

Nicole Diana

26.05.2010 kl.14:34

enig, detta der blir for dumt!!! rett skal vera rett!!

lassebass

26.05.2010 kl.14:39

haha:P

Emmieverlasting-Foto&Livet

26.05.2010 kl.14:45

Er det mulig da?! makan....

Dagens Outfit Norge

26.05.2010 kl.14:47

... skada folk !

Sofie Mortensen

26.05.2010 kl.14:54

SV: Jeg anbefalerr deg virkleilg! Elsker den :O

... det skulle ikke vært mulig?! Er folk helt idioter eller??

Olemann

26.05.2010 kl.14:55

Dette er absolutt ikke problematisk. Trafikkbetjenten er på stedet og bilen kan flyttes umiddelbart ved behov. De har også en generell dispensasjon til å fravike en rekke bestemmelser. Du og jeg kan også stanse for å sette av passasjerer eller losse/laste. Med en gang det blir lovlig behov for plassen skal bilen flyttes. Hva er da problemet?

Vitne

26.05.2010 kl.14:58

Problemet var at trafikkbetjenten var ca 100 meter unna...

ingerslilleverden.blogg.no

26.05.2010 kl.14:59

Jøsses, det skulle ikke være mulig!

Olemann

26.05.2010 kl.15:05

Vi kan jo se trafikkbetjenteen på bildet, og dit er det ikke 100 m. Fortsatt absolutt intet problem. De er på stedet og kan flytte bilen straks. Det lages sak av en ikke sak. Politi, brannvesen, ambulanser og trafikketater gjør dette hele tiden. Det som er viktig er at plassen gjøres tilgjengelig straks det oppstår et behov.

Vitne

26.05.2010 kl.15:06

Kan med sikkerhet bekrefte at det ikke er trafikkbetjenten du ser på bilde...

Torjor

26.05.2010 kl.15:12

Jag har også behov for å få parkert for å få gjort jobben min, men kan ikke bare ta en handicap plass for det...

Lager egne særordninger for seg selv,

som å sette bukken til å passe havresekken ;)

Olemann

26.05.2010 kl.15:13

I artikkelen i VG står det at trafikkbetjenten er på stedet for å bøtelegge en feilparkert bil. Han kan ikke være langt fra det stedet han/hun parkerte. Det ser ut som om han/hun er på stedet i sin mørkeblå uniform. I og med at du er et vitne kan du jo fortelle hvor han/hun var i forhold til det avbildede stedet. Hadde de kontroll eller var de langt vekk?

Yrkessjåfør

26.05.2010 kl.15:21

Det står at de har lovt å benytte slike plasser for å kunne få gjort jobben sin. Det som forundrer meg er at, når det kommer til andre næringer, så har feks ikke en lastebil som skal levere varer lovt til å stå på handicaps plasser, selv om det er den eneste muligheten for å kunne levere varene. Jeg har selv fått bøter for å pareke på feil plasser, selvv om det ikke har vert andre muligheter, slikt at jeg fikk gjøre jobben min. Men det jo selvfølgelig at det er viktigere for oslo kommune å få inn så mye penger som muligt på bøter, enn det er at butikker og byggeplasser får levert varene sine!! Den siste kommuniststat Norge!

Olemann

26.05.2010 kl.15:23

Det er lovgiverne som gir reglene og det er IKKE trafikketaten.

Vegtrafikkloven er vedtatt av Stortinget og administreres av Samferdselsdepartementet. Trafikkreglene er gitt av Samferdselsdepartementet og administreres av Vegdirektoratet. Det er politiet som er skiltmyndighet for parkeringsregulerende skilt. Skyt ikke på pianisten (og sett deg inn i enkle bestemmelser). Hvordan hadde det gått for næringstrafikk, kollektivtrafikk, gående m.fl uten Trafikketaten (tilsv.)? Kaos, er svaret! Bare vent til de eventuelt går ut i en streik. De første dager gliser alle og fryder seg - deretter når kaos oppstår og bilbøllene tar seg til rette er de ønsket igjen!

Sandra - livet som sanger ♥

26.05.2010 kl.15:23

Nei fy søren. Det er feigt gjort.

Roger Arntskog

26.05.2010 kl.15:26

Er det ikke typisk? I går leste jeg en artikkel om Jegermesteren, og der var alle. Herregud, så patetisk. PotittNorge. Det var jo helt åpenbart at han prøvde seg på et smutthull.
I dag så er alle, regler skal være regler. Ja, reglene er klare dem. I dag skal ingen se mellom fingrene på tåpeligheter. Det finnes nok tåpeligheter på begge sider at det blir tåpelig.
Med mindre det er rapporter, eller mange funksjonshemmede som finner dette vanskelig, og har hatt problemer med dette, så ser jeg ikke problemet.
Du kan si, at siden trafiketaten får lov, kan du? Vel, det er mange flere som ikke er trafiketaten at da hadde det jo blitt et problem.
Skjerpings folkens. Å finne hver bidige lille ting for å klage på staten begynner å bli patetisk altså. Staten gjør feil, andre gjør feil. Sånn er livet, men akkurat her ser jeg ingen feil, med mindre det kommer mange rapporter om handikappede som opplever dette som vanskelig.

Olemann

26.05.2010 kl.15:31

Yrkessjåfør: alle har sine behov i en "storby". Du har mange steder tilgjengelig som er skiltet med parkering forbudt skilt. Alle kan stanse på disse steder for å sette av passasjerer eller losse/laste. Utfordringen er at man skal være på stedet og ha kontroll for å flytte kjøretøyet om det oppstår en situasjon, slik at kjøretøyet kan flyttes raskt. En utfordring er om du skal levere en pakke i 5. etg uten heis. En trafikkbetjent skal observere det "feilparkerte" kjøretøyet over tid (ca 5-10 min) for å se om det er aktivitet. Har du en pakke som skal leveres i 5. etg uten heis og du tar en kopp kaffe på stedet, kan du få et problem. En håndtverker kan få problem, når han har verkstedet sitt i bilen. Ring etaten og spør hva du kan gjøre, kanskje får du hjelp og ingen bot!

ddorthea

26.05.2010 kl.15:45

det er kjempe dårlig gjort for de funksjonshemmede som trenger den plassen! : )

kjempe fin blogg : D

helene skotte

26.05.2010 kl.15:48

ahha ;-D

Hieronymus

26.05.2010 kl.15:55

Husk at parkeringsvaktene gjerne er mennesker som hverken kom inn på politihøyskolen, eller klarte å få seg jobb som vekter. Da synes jeg vi bør være litt rundhåndet og la de parkere hvor de vil, sånn at de kan få utløp for aggresjonen sin ved å skrive bøter.

Hieronymus

Logikeren

26.05.2010 kl.15:58

Det er jo ikke rart parkeringsvaktene parkerer på handikapplass, de er jo ikke friske noen av dem!

vanlig-mann-i-gata

26.05.2010 kl.16:52

Her har vi et typisk eksempel på hvordan staten "føkker" oss dag inn og dag ut.

Og det med at parkeringsvakter skal vente 5 min før de gir deg bot, døh.. VÅKN OPP A. DET SKJER IKKE! De sitter så klare de, men blokka i hånda og spurter ut så fort du forlater bilen.

Parkeringsvakter er det værste jeg vet om, at folk tar sånne jobber forbauser meg. Samfunnets avskum - parkeringsvaktene. Jeg drømmer faktisk om den dagen jeg fersker en vakt i å gi meg en "ufair" bot, da vanker det seriøst grisejuling, og det står jeg ved.

Parkeringsvakter - TAPERE!

26.05.2010 kl.16:52

Olemann : Takk ! Godt at det finnes noen som vet hva de snakker om... Hvorfor er dette verdens største problem ? Om Trafikketaten parkerer på en slik plass for å stå der i 5 minutter og de er like ved - hva er problemet ?? De følger jo med på om noen trenger plassen. Skjerpings folkens : Det er barnslig å ``henge`` ut forskjellige yrkesgrupper. Uten disse hadde vår lille by vært et totalt kaos pga. Alle oss andre som SKAL BARE ... Dere som bærer nag til Trafikketaten : Er det fordi dere ikke kan trafikkreglene og parkerer i svime selv og derfor fått bot engang ? derfor dere synes de er idioter ? Trafikketaten, bussførere;trikkeførere,lastebilsjåfører, taxi, butikkansatte osv... er ikke noe dårligere/dummere enn dere - de har faktisk noen av de viktigste jobbene som finnes i vårt land. Ikke de dresskledde klysene som kjører Range Rovere og bruker 5 timer på å se homo ut... de kan lett byttes ut med tusenvis av andre. ( heldigvis) Ha tålmodighet og ta hensyn til andre - det er det som gjør at et samfunn fungerer.

26.05.2010 kl.16:56

vanlig mann i gata : du er en skikkelig tøffing .... dritfet type ! deler du ut autografer ? Din super dust !!

Anton

26.05.2010 kl.18:35

De er jo hæmma hele gjengen så :P

Olemann

26.05.2010 kl.18:59

Hieronymus, logikeren og "vanlig-mann-i-gata" er ikke seriøse. Ikke bare skriver de mot det som burde være bedre vitende, dere fremstår som lite opplyste og noen av kommentarene er bare stakkarslige. Dere skulle bare visst hvor mye klokskap og kunnskap som er å finne hos de fleste, uansett stilling og posisjon. Å definere yrkesgrupper som dumme viser bare tilbake til sender av budskapet. Det er bedre å la folk leve i uvisshet om man er dum enn å åpne munnen (ta pennen fatt) og fjerne all tvil. Ikke pent skrevet, men den kloke leser drar sine egne konklusjoner av tidligere korrespondanse.

Jeg er selv i dialog med Trafikketaten om noe jeg mener er feil håndhevelse på et sted i byen. Jeg har også hjulpet mange med å klage på gebyr som de har fått mange ulike steder over hele byen og de har senere fått medhold på klagen(e).

Trafikkbetjent er yrke og man kan oppleve flinke og litt mindre flinke mennesker der som alle andre steder. De fleste er både vennlige og hjelpsomme.

Som regel er de vi som har tatt en risiko fordi "vi skulle bare". De bestemmelsene de skal håndheve etter, er krystallklare og enkle å forholde seg til - om man vil. Blir man tatt er det som regel kun en som kan lastes, og det er den som holder i rattet.

Nå startet bloggen med en situasjon hvor ett kjøretøy fra Trafikketaten sto på HC-plass. Og jeg gjentar; det er ikke noe problem i det hele tatt. De har lov og de kan raskt flytte bilen om en med HC-tillatelse kommer.

Camilla

26.05.2010 kl.19:43

Dårlig jort altså!

Vang3n

26.05.2010 kl.21:45

Huff.. det er ikke bra altså! Parkerer selv aldri på handicap plassene og kjefter på vennene mine hvis det er noen av dem som gjør det.

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits