Hva synes vi om topplisten ?!
Herregud så mye styr det er når det gjelder topplisten ! Enten er folk sure og missliker den, og neste dag elsker de allting ved den. Jeg blir rett og slett oppgitt. Jeg mener.. Hvorfor vil alle opp på topplisten ? Er det for å få oppmerksomhet ? For å bli kjent ? Hvorfor.. ?


Og alt det styret med hun Cecilie dama. Har hun jukset eller ikke ? Selv aner jeg ikke, men hun har ikke så veldig bra blogg, og skriver dårlig og usammenhengende, så skjønner ikke hvordan hun klarte det. Menmen

Jeg er glad i livet mitt akkurat slik det er, og trenger ikke oppmerksomhet fra resten av landet. Hva er poenget liksom ? Jajo, hadde sikkert vært gøy å vært kjent. Men da havner det ett utrolig stort press på deg hele tiden. Du må blogge ofte, du må se bra ut osv. Bare se på >KristinaAndersen<. Hun fikk jo masse sure kommentarer og folk snakket til henne på gaten om at hun måtte kle seg ordentlig og ordne seg. Bare fordi hun ville ha en daff dag..Så, hvorfor vil alle på topplisten ?..

               
9 kommentarer

Elise Hanstveit

24.07.2010 kl.18:26

kjempe fin blogg :) ha en fin dag

Marianne Eide Hanssen

24.07.2010 kl.18:27

fin blogg :)

skjønner meg ikke på folk som stresser med å komme seg på topp, kun oppmerksomhetsyke ja.
Jeg vil helst ikke :)

Mange lesere, jatakk. Men jeg gidder ikke å gi SÅÅÅ mye av meg selv som det tydeligvis krever.

Johanne og Ingrid<3

24.07.2010 kl.18:31

Vet ikke...

24.07.2010 kl.18:42

utroli bra skrevet! :)
Lite.. Alle krangler om den omtrent :p

♥ lindasolhaug

24.07.2010 kl.19:27

For å bli kjent, antageligvis :p Haha!

Therese Fredriksen

24.07.2010 kl.19:30

Topplisten virker veldig stas for mange bloggere, men de fleste som faktisk ligger på topplisten vet at det er veldig mye stress, og drittslengning der oppe. Litt sykt hva de egentlig må takle. Press til å blogge mange innlegg hver dag, hat-innlegg fra mange bloggere, mange negative kommentarer, osv.. :) Bra skrevet! Men hvem er denne Cecilie-dama du skriver om? :)

Sofe

24.07.2010 kl.23:42

Skjønner heller ikke hvorfor folk vil på topplisten. Det ser bare stressende ut, men noen liker det sikkert.

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits