Noen folk er virkelig d u m m e !


Jeg skjønner virkelig ikke greia med at folk tror dem er så kule når de kommenterer stygge ting på andre sine blogger. Leste nettopp en kommentar som virkelig var d r ø y. Det kunne den personen virkelig ha spart seg for.. Hvorfor gidder man i det hele tatt !? Du blir ikke noe penere av å kalle andre stygg. Du blir ikke noe tynnere av å kalle andre tykk. Du blir ikke noe smartere av å kalle andre dum. . Dere skjønner hvor jeg vil. 

Hva er poenget liksom ? For å få oppmerksomhet ? Vel.. Det kanskje funker, men ikke på den positive måten. Visst ikke noen er sånn som deg selv da og vil ha sånne dumme venner som sitter og slenger dritt. Også gjennom pc'en da.. Skal du være så utrolig tøff kan du vel heller si det face to face ! Slutt med det derre ***** feige greiene med å gjemme deg bak pc'en. Sitter der på rommet ditt bak en skjerm og tror du er så kul.. Du har vel det l a m e livet siden du i det hele tatt gidder..

Neeei, jeg sendte ikke den. Og hadde jeg gjort det hadde det havnet på 
min egen blogg !


Dere har vel hørt om Bedre føre var enn etter prinsippet ? Tenk på det neste gang det rykker i fingrene dine etter å skrive masse dritt. Ja, jeg vet at det prinsippet har noe med naturfag å gjøre. Men tenk litt uten om naturfag også.. Tenk at i stedet for å slenge dritt kan du heler trykke deg videre og kommentere noe hyggelig (visst du klarer) på en annen blogg. Tenk hva èn kommentar faktisk kan gjøre visst den er sterk nok. Tviler sterkt på at du selv ville hatt sånne kommentarer ! 
Ja, jeg skrev "du" men det var ikke rettet mot en spesiell for det. 


     ¤ Hva mener dere om dette ?       

18 kommentarer

TINEMJ

05.08.2010 kl.16:10

Uff, helt enig. Utrolig teit!

Ha en fantastisk slutt på sommeren, kos deg masse mens du kan sweetheart♥

zena zuza

05.08.2010 kl.16:15

Ganske oppgitt egentlig. Selv er jeg ganske krass, men man skal være for god til ås lenge direkte dritt.

Folk MÅ jo skjønne at det driver med ikke er normalt når de logger seg AV bloggen sin for å poste drittmeldinger. Jeg nekter å tro at alle anonyme drittkommentarer bare kommer fra folk som ikke har blogg selv.

Angelika Andersen

05.08.2010 kl.16:21

Konstruktiv kritikk er bra. Men å gå så personlig inn på folk er tragiskt! Tenk om personen man slenger dritt til egentlig har masse problemer fra før av og sånn..

Uff jeg syns at det er trist at folk prøver å ødelegge livet til andre på den måten.

Man kan få 100 koselige kommentarer, men får man 1 stygg en så ødelegger det hele dagen og du har fort glemt de 100 positive :/

De "barna" som holder på sånn har tydeligvis ikke lært seg nettvett av sine foreldre ;D! hehe
Syntes det bare er barnslig og umodent.. Det er faktisk ikke den som komenterer som eier bloggen, det er faktisk den som blogger på bloggen sin. Det er dems meninger og det er dems sak og hva slags bilder og lignende man vil legge ut. Så det å holde seg til din egen blogg er nok greitg.Uansett, ikke komenter hvis det eikke er pene komentarer eller lignende..
Enig med det som blir sagt over her. Stygge kommentarer kan folk spare seg for. Kritikk er greit, men ikke angrip den persoen personlig. Det er bare barnslig og usakelig. Får holde seg til tema om man skal kritisere. Og ingen bloggere trenger å få vite av andre ''lesere'' at dem er stygg, feit, homse, horete.. ja, gud veit hva som kommer ut av folk som absolutt skal gjøre dagen til den andre til et hælvette. Irritabelt.

Marthe Kristin

05.08.2010 kl.16:49

Folk som kommenterer sånn er bare utrolig barnslige. Heldigvis ingen som gjør det på min blogg (:

Tina Louise

05.08.2010 kl.17:04

Konstruktiv kritikk er en ting, dritt slenging en annen. Jeg kan ikke gjøre annet enn å syntes synd på dem, trist å tenke at noen har et såpass patetisk lite liv. :)

Anna Trahanova.

05.08.2010 kl.17:20

ja mange er dumme -.-

alise johansen

05.08.2010 kl.17:29

ha en fantastisk dag!

pialillei

05.08.2010 kl.18:14

jeg har fått sånne kommentarer jeg også ..-.- tror de er noe! jeg er dritt lei!

men det er jo bare synd for de da ..

ha en fin dag resten :) digger bloggen din !:-)

Lena

05.08.2010 kl.20:11

har selv bare fått sånne komentarer fra en person, og det var en gutt som jeg kjenner. men han dreit seg kraftig på draget for å si det sånn... Men jeg synes nesten det er verre å kommentere sånn til noen du ikke kjenner! De har da ingen rett til å stemple deg som ,ja gudene vet hva, uten å ha møtt deg en gang IRL! Blir sjokka av sånne folk. Men det er også stor forskjell på kritikk og å virkelig rakke ned på folk.

Du får ha en fin dag!<3

hahehiho

07.08.2010 kl.06:03

Bra skrevet ! Kjempe fin blogg :D<3

jnm

07.08.2010 kl.12:09

bra blogg

trixwix

08.08.2010 kl.18:50

Bra sagt!Er ikke det fra Mean Girls filmen forresten?:P
trixwix: Fra mean girls ? :p

TrixWix

08.08.2010 kl.23:34

SV:Ja hun hovedpersonen har sagt noe som er ganske likt.:P
TrixWix; Åjaa, det husker jeg ikke :o

malinbradshaw

09.08.2010 kl.01:43

Enig. Synes også folk som reklamerer for sin egen blogg i kommentarfeltet til andre er utrolig teit!

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits