Hva kan man gjøre på en sykedag ?Nå sitter jeg og skal straks gå å se på Veronice Mars. Elsker den serien ! Den er så spennende og morsom og alt på en gang, og når det er slutt er det One Tree Hill tid. Som jeg rett og slett digger ! Fint at det hvertfall finnes noe å gjøre når jeg er syk. Men.. Jeg lurer på om dere har noen forslag til hva jeg kan gjøre i dag ? Har ikke lyst til å bli helt tv slave heller.. 
Skal ihvertfall stikke til butikken etterpå og kjøpe noe frukt eller noe i den duren. Men siden jeg ikke orker å gå, ringer jeg heller pappa når han er ferdig på jobben og spør om han vil hente meg og stikke til butikken.. . 

Men som sagt. Har dere noen forslag til hva sveklingen kan gjøre i dag ?Random bilde fra en random mappe       
       5 kommentarer

du kan se på gossipgirl :D

Celine

23.08.2010 kl.14:27

er også syk og gjør vel egentlig det samme som deg :p
Gjør akkurat det samme som deg: sverger til tv-serier og filmer. Orker ikke å ta kameraet i hånda og ta bilder engang, så noe annet er ikke vits å prøve engang.
ha en finfin dag!

Therese!

23.08.2010 kl.16:16

sjå mange tv-seriar og filmar :-D

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits