En stk happy Nathalie er back !Hei mine søte lesere ! Åååå, jeg er så glad i dere. Det er jo trotsalt dere som er grunnen til at jeg i det hele tatt blogger. Dere gjør det jo g ø y  å blogge ! Men nå er i hvertfall Nathalie tilbake i sitt normale humør, så nå skal jeg prøve å ikke lage noen kjedsomhets innlegg eller syte innlegg på leeeenge. Så sant ingen dør. Noe jeg ikke har lyst eller tid til at noen skal gjøre heller ! Eller.. Noen dør jo hele tiden, men ingen jeg kjenner ! Det står ialle fall ikke innboket i kalenderen min med det første ! Ikke med det siste heller. Men folk dør jo, så,  en dag.. Men.. 

Okeiii, back to the tema ! Jo ! Hvor mye jeg setter pris på dere, og hvor mye gledmeg skal blogge igjen. Jeg kan ikke love at det blir 40 innlegg om dagen, men jeg skal prøve å skrive hvertfall ett om dagen ! 

Men dagene fremover har jeg virkelig noe å gjøre hele tiden. Har ikke en ledig dag før 8 september. Sykt.. Men overlever. Har vel ikke noe valg heller, siden jeg har gitt dere ett løfte. Hoho. Løfter til folket !


Nei huff, nå stikker jeg bort eller ut, eller kanskje bare til sofaen. Vekk fra pc'en hvertfall, før jeg stikker på trafikalt grunnkurs. Jaa, jeg vet jeg er treg..  Så vi snakkes søtinger ! 


       


7 kommentarer

christina

24.08.2010 kl.16:29

nydelig bilde :)

Cassandra

24.08.2010 kl.16:39

fint bilde!
fint bilde!

ABOUTANDREA

24.08.2010 kl.18:03

bra blogg :-)

runa - just live your life

24.08.2010 kl.20:30

kult bilde !:-)

M

24.08.2010 kl.20:53

herrreguud! slutt å spam overalt! det er så tragisk! omg.. jeg dør av deg.. du er så sykt dårlig til å blogge..
M: Hahaha, jeg dør av deg.. Du er anonym !

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits