Sett pris på tiden !Er det noe jeg angrer på så er det at jeg ikke satte pris på den tiden jeg var 13-16 år. Alt jeg ville var å bli 18 år og ferdig med at adre skulle bestemme alt. Jeg hadde det jo selvfølgelig gøy og sånn, men jeg skulle ønske jeg satte mer pris på det. Man er jo trotsalt ungdom i kun noen år. Voksen er man jo resten av livet. Hadde jeg kunnet gjenoppleve de årene er dèt det eneste jeg ville forandret på. Så kjære alle dere lesere som er i fjortisalderen: Sett pris på alt rundt den tiden. Ikke ta det for gitt !Hoho, svart hår for life

     ¤ Har du noe du skulle ønske du hadde satt mer pris på ?


       

7 kommentarer

Søte bilder!

Stine

26.08.2010 kl.21:48

hm.. skal sette pris på den tiden :D
Stine: Det er bra ! :)

Hope- remember my name

26.08.2010 kl.22:41

skal begynne å sette mer pris på tiden
Hm, vet ikke. Har problemer med meg selv så kanskje det å sette mer pris på hvordan jeg ser ut og at det kunne vært verre selv om jeg føler meg lei av mobbing osv hele tiden, vet ikke. Er ikke så lett med en selvtillit på lik 0 liksom.

Forresten kan du hjelpe meg med å gi meg et tips om hvor jeg burde flytte om 2 år? Da skal jeg på høgskole og har skrevet opp dem aktuelle byene :) www.linnpuus.blogg.no :)

Rebekka

27.08.2010 kl.14:37

skjønner virkelig hva du mener;) skal prøve å begynne å sette pris på alt som gjør meg glad til en hver tid :) hvor mange år er du nå?
Rebekka: Det er bra du gjør det ! :) Jeg er 18.

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits