Slik sminker meg seg !
Det er en del som liker å se hvordan andre sminker seg, og mange som vil at man skal skrive om det. Så hvorfor ikke. Jeg sminker meg jo på ueeendeeeliiig mange ulike måter. Så kanskje jeg skal begynne med sånn fast "uke sminke".. Men det får vi se på.. Kanskje, kanskje ikke.. 

Like it.. Hate it.. Whatever.. Just,,, Enjoy ! 

Først legger du en lys foundation på hele øyelokket opp til øyenbrynet. 
Så legger du liquid eyeliner på øvre og nedre øyelokk, og smoother det ut med en q-tips. (Ikke smooth ut for hardt, for da kan det fort bli steder som lineren er helt borte på) Etter du har gjort dette legger du en mellomfarge eller grå øyenskyge på lokket og litt opp til øyebenet. Etter du har gjort dette tar du den samme fargen, og legger det i en bred linje under hele øyet.Så tar du en smalere pensel og velger den mørkeste fargen av de fargene du har valgt. (Selv valgte jeg grålilla) 
Legg så denne skyggen på øvre og nedre vippe kant. Skyggen skal legges i en v-form og skal jobbes opp i globallinjen. Legg mest farge i ytterkanten på øyet, og husk å holde deg innen for den grå skyggen /mellomfargen. Hvor langt inn du vil at denne skyggen skal gå, bestemmer du helt selv. 
Før du begynner å smoothe ut legger du en litt lysere farge over den mørke. Dette hindrer i at den mørke skyggen skal bli stygg. Husk å smoothe alle overgangene godt ut. Du kan gjenta dette helt til du selv er fornøyd. 

Visst du ønsker en mer dramtic look, så tar du eyeliner på våtkanten oppe og nede.    ¤ Er dere som meg, at dere blir "rastløse" av samme sminke for mange dager på rad ?       

9 kommentarer

Lorraine Engen.

30.08.2010 kl.23:47

Så stilig det ble! :-)

Cathrine Skjerdal

30.08.2010 kl.23:49

sminker meg på mange forskjellige måter jeg og! Elsker å utforske litt sminke, brukee litt tid på å sminke meg å finne ut nye ting jeg liker :-) Men innimellom syntes jeg det er dødsdeilig å bare gå uten sminke. Det gjør jeg ofte på skolen å sånt. Ellers i hverdager bruker jeg som oftest bare litt fundation og mascara. Ellers på fest, og andre ting som man gjerne pynter seg litt ekstra på, det er da jeg bruker øyenskygger o.l :)

fashionabomination

31.08.2010 kl.01:50

Så fint det ble :)

emlilje

31.08.2010 kl.07:36

Kjempe fint! :)

Mathilde

31.08.2010 kl.08:21

Du har kjempe fineøyenbryn ! :o<3
Mathilde: Takk :)

Tonelise Marlèn - retArd

31.08.2010 kl.12:45

SV; Det skal jeg, du også! :)
fin du ble:D

dag andre

17.08.2011 kl.21:32

PENE BILDER :)

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits