Ja, stakkars hunder, MEN !

Det har vært utrolig mye snakk om de hundene som ble kastet i elven i de siste dagene, og ja det er synd på hundene og alt det der. Skjønner virkelig ikke hva som fløy rundt i hodet til hun tullingen som kastet dem i elven ! MEN hva med alle andre dyr som blir misshandlet? Som alle de som blir flådd levende i Kina. Det er ikke like mye oppmerksomhet rundt det. Men når noen få hunder blir kastet i en elv, blir det en skikkelig big deal ut av det. 
Synes folk burde tenke på alle de andre dyrene også litt mer når de først skal bry seg om dyre misshandling. Hunder, katter, vaskebjørner og mange andre dyr i kina blir flådd levende, er ikke det ille? Burde ikke verden, eller Norge, eller i det minste alle som bryr seg om alle disse "små" hendelsene innimellom bry seg? 
Utrolig nok er det for mange som ikke bryr seg, og det er utrolig dumt ! Tenk hva mange nok mennesker kunne klart å utrette. Hadde mange nok gått imot Kina og deres måte å skafffe pels og skinn på hadde de nok blitt nødt til å slutte med dette. 

Så før dere pels elskere kjøper dere pels, sjekk hvordan og fra hvor pelsen kommer fra! Legger ikke ut noen bilder i dette innlegget som viser hvordan det..
Legger ved en link istedet.
Sterke scener!

http://www.youtube.com/watch?v=YRzlqmyCbSM
    ¤ Hva mener dere ?
       


58 kommentarer

Karoline E - Karoe

05.09.2010 kl.12:43

Hun som kastet valpene i elva fikk kanskje så mye oppmerksomhet fordi hun filmet det, kanskje bare for å få PR eller noe. Også postet de jo det på alle mulige sider. Selvførlgelig skal man jo også tenke på alle andre dyr som blir misshandlet, mend et er ikke så lett å redde alle... Desverre :(

Ronja Gujord

05.09.2010 kl.12:43

Ja, det er helt forferdelig mye fælt som skjer rundt i verden men jeg syns likevel de bør konsentrere seg mye om å straffe denne jenta for dette er IKKE normal adferd for en tenåringsjente. Om om hun gjør dette en gang er det ikke sagt at hun aldri kommer til å gjøre noe like fælt med andre dyr en annen gang. Syns det er viktig å konsentrere seg om enkeltpersoner også siden det er mange andre organisasjoner som bryr seg om andre former for dyremishandling, som f. eks pelsdyr og forsøksdyr. Men igjen, Kina tror jeg rett og slett ikke har noen seriøse organisasjoner og dette er forderdelig trist...

Anarko

05.09.2010 kl.12:58

Jeg syns saken er forferdelig, og dyrevern har alltid engasjert meg.

Jeg kjøper ikke pels. Jeg har til og med snakket med de kleskjedene jeg vet om (only, veromoda etc)

som jeg vet selger pels som er kommet fra bl.a. Kina... jeg har tidligere sett den dokumentaren som ble laget

av en tysk mann i Kina. Det brant seg fast på min netthinne i flere år. Jeg tror det er mange i mot det

men det blir vel ikke nok antar jeg... Forferdelig er det og det vekker et intenst sinne, og mye

frustrasjon hos meg.

Deprimerende at folk kan ha så lite empati. Vi er en stygg rase.

Emilie Skaget

05.09.2010 kl.13:13

Jeg er helt enig med Ronja Gujord.

Kristian

05.09.2010 kl.13:36

syns forresten saken med valpene begynner å virke "planlagt" i forhold til redningsaksjon osv...

korrekturavd

05.09.2010 kl.13:38

For det første er jeg lei av alle som staver misshandling med to s. Det heter MISHANDLING!!

For det andre: Særskriving. Pels elskere=pelselskere!

Når det er sagt, skulle jeg gjerne vært den første til å vri hue av den f*tta som kastet valper i elva.

Elsie

05.09.2010 kl.13:41

Jeg er helt enig! Er aktiv dyreverner selv, og denne saken kan jo være med å fremme dyrs rettigheter.

Men selve kjernen i akkurat denne saken er jo ikke nødvendigvis dyrerettigheter. Det er vel heller hva et menneske kan være i stand til.. At en 12 år gammel jente, et barn, kan få seg til å gledesstrålende drepe seks uskyldige valper sier jo litt om psyken hennes....

Nå gikk det jo heldigvis bra med fem av valpene, men det var jo ikke meningen.

Grusomt at noen kan få seg til å utføre en slik handling!!

Emilie

05.09.2010 kl.13:46

Det har blitt laget mangfoldige reportasjer og dokumentarer om det som foregår i kina og andre land for den saks skyld. for ett år siden var den en stor sak om dyremishandling her i Norge. som involverte bedrifter eller "farmer" som stenger inne dyr, og bruker dem bare for pelsindustrien. "ett skinn av velferd".

Det jeg mener er at alt du trenger er å søke på google "dyremishandling" så får du opp flere hundre treff om artikkler og reportasjer om nettopp det.

Det med denne saken er vel at en tilsynelatende ung person kan være så ond og vise glede (wiheeee) av å gjøre det.

jeg tror ikke nødvendigvis at mennesker synes at denne saken er værst. men opp igjenom årene så har man fått flere og flere ulike medier, slik at det er lettere å få spredd ting enn før.

Når det er sagt, så synes jeg at denne personen burde blitt straffet skikkelig. selvom sannsynligheten er stor for at hun bare får en bot el.

Kjell Vidar (Paps)

05.09.2010 kl.13:53

Selv om det foregår i det fleste land, betyr ikke at vi skal ignorere enkelttilfeller. Folk som bryr seg, bryr seg om ALLE tilfeller. Disse videoene fra Kina har vært på NRK tidligere, og det ble store overskrivfter om det, men lite som kunne bli gjort. Så selv om vi reagerer på denne videoen, betyr ikke at vi ikke bryr oss om de andre.

vMASTER

05.09.2010 kl.14:04

For det første var det ikke en mann som kastet hundene, men en tolv år gammel jente. Det finnes jo dyreorganisasjoner for folk som er i mot det du nevnte, kan vedde en del penger på at du ikke er medlem selv. Men klage kunne du...

Robert

05.09.2010 kl.14:05

Nja. Vi skal vise medfølelse og handlekraft med samtlige saker. Ingenting er glemt, men nå er det denne saken som trenger oppmerksomhet.

Alex

05.09.2010 kl.14:15

Synes iallefall noen kan finne kontonummeret til hu dama som har hunden så det er mulig å overføre noen småpenger til mat, drikke etc ! :)

Christine

05.09.2010 kl.14:16

Jeg er enig. Selvfølgelig er det jo fælt at hun kaster hunder i elven, men det skjer faktisk ting som er mye mer drastiske enn det! Jeg sier ikke at vi ikke burde bry oss om de små tingene, men heller bry oss mer om de større og værre tingene som skjer..! :(

Boba

05.09.2010 kl.14:17

syns hele greia bare er helt grusom! :(

tenk at folk kan gjøre noe sånt! men jeg

skjønner poenget ditt..

Maren Malvik

05.09.2010 kl.14:23

folk bruker enormt med tid på dyremishandling og de greiene som foregår i kina, det skrives bare ikke om det.. så jeg synes det blir helt feil av deg å si at vi ikke bryr oss like mye om at dyr blir flådd!

Skrev om den saken der i går og det er forferdelig! Jenta burde bli straffet hardt!

Line Cecilie Larsen

05.09.2010 kl.14:57

De får ganske mye oppmerksomhet de også, så det er ikke bare disse hundene her som får oppmerksomhet.. jeg er enig i de over, at hvis man søker på google, så kommer det oopp.. men ellers er jeg enig med deg. ;-) teit av hu jenta som gjorde det.. Herregud, jeg får jo verdens anfall hvis jeg gjør som hunden min får vondt, ikke med vilje, så klart..

Takk for spørsmålene, forresten

HannaH

05.09.2010 kl.15:12

Dyremishandling er forferdelig uansett hvem som gjør det, eller hvor i verden det tar plass. Det jeg personlig reagerte på med hun som kaster de i elva er at hun får det filmet. Og at hun ser ut som en ganske oppegående, ikke veldig verken fattig eller stakkarslig jente. Mange som driver med pelshandel i Kina har dette som en jobb. Ikke at det er forsvarlig av den grunn, absolutt ikke. Men jeg kan lett se for meg at de som driver med pelshandel i Kina, ikke har veldig mange jobbalternativer, og tar de mulighetene som dukker opp. Jeg spør derfor, hva var denne jentas grunnlag til å kaste disse valpene i elva?

KB

05.09.2010 kl.19:03

Uff, blir kvalm og ordentlig sint bare av å høre om dette.

anonym

05.09.2010 kl.19:16

Dyremishandling er grusomt, uansett i hvilket land det skjer.Når det gjelder pelsindustrien, og moter, så synes jeg det hadde vært flott oom flere kjendiser engasjerte seg,istedet for og kjøpe pels. Synes Mette Marit, feks skulle stå frem som et godt eksempel, og slutte og bruke pels.

Mennesker i Japan og Kina spiser stort sett alt som er levende, og har null respekt for dyr. Vi må være flinkere til og boikotte varer og tjenester fra disse landene,og vise vår avsky for dyremishandling på alle måter.

05.09.2010 kl.20:36

Klapp nu igjen den usaklige kjæften din! Sett i gang å gjør nå med alle de

100000.00000 dyremisshandlings sakan i verden da. Omg.

05.09.2010 kl.20:54

SATAN!!! Æ HATE DYREMISSHANDLING!!!!!!!!!!

hehe

05.09.2010 kl.21:15

Det er jo ikke de samme valpene..... ser dere ikke det??? haha, jaja... valpene er nok døde
valpene som ble kastet er svart hvit men valper som ble funnet har nesten ikke hvit ;)
hehe: Det var jo ikke en film av de valpene som ble kastet :)

elenab

05.09.2010 kl.21:27

Det er helt grusomt! Men det er ganske mye oppmerksomhet rundt det andre også, ikke bare det med de hundene :-P

trekrapyl

05.09.2010 kl.21:57

Selvfølgelig er alle i mot dyremisshandling, men for å forstå helheten, må man også kunne forstå enkelsjebnene.

hehe

05.09.2010 kl.22:18

det er ikke de samme valpene som i filmen....

hehe

05.09.2010 kl.22:20

http://www.vecernji.hr/vijesti/stence-koji-su-baceni-rijeku-spasila-je-baka-ruza-clanak-186868
hehe Det var ikke meningen heller

Heidi W

05.09.2010 kl.23:08

Jeg ser ikke helt hvorfor denne saken utelukker at vi bryr oss hva som skjer ellers i verden?

Handlingen var grusom. Uten *MEN* eller andre formildende omstendigheter.

Mishandling av dyr på noe som helst nivå er grusomt.

Tor

06.09.2010 kl.00:12

Du kjøper ikke pels uansett.

Lars37

06.09.2010 kl.06:45

har ikke noe forhold til dyra i det hele tatt.Så lenge det er hennes egne dyr så kan ho gjør ka ho vil med dem uten at vi skal legge oss bort i det.Virker for meg som om alle skal ha noe og si.Pass deres egne saker og la andre passe sine .Har ikke dyr og vil aldri anskaffe meg noen.Kaster ikke bort pengene mine på noe så unyttig men hvis jeg hadde så hadde jeg bedt dere om og passe deres egne saker.

06.09.2010 kl.17:00

lol lars. du er dum!

så hvis ca 100 stk som didn't gave a shit om deg, så en video hvor du ble druknet,

tror du ikke at NOEN hadde brydd seg?

Eiasp

06.09.2010 kl.21:15

Herregud, jeg klarte ikke å se på det. Jeg fikk skikkelig vondt i magen da jeg så hun

kaste valpene i elva. Stakkars da, dem drev jo å hylte som faen! Fy faen! Jeg hadde

drukna hu hvis jeg var der ass! FY JEG BLIR SÅ SINT!!!!!!!!!!!!!!!!! >:(

Thea Louise-95

06.09.2010 kl.22:13

Er det ikke synd på alle dyrene du spiser også?

olea

06.09.2010 kl.23:05

Tenker du på at det tar 1000 liter vann å produsere 1 kilo bomull i den delen av

verden der mangel på vann er størst? Ja det ER der bomull dyrkes. Mennesker

sulter for at vi skal ha moteklær på kroppen. Vesker av lær - kommer fra dyr

i fangenskap.

Pratice what you preach!

jb

07.09.2010 kl.00:07

Nå blei jeg skikkelig irritert ass, tenk å hente pels fra dyr lizm, så utrolig dårlig gjort.

Jeg synes det er kjempebra at du tar tak i dette, det er ikke mange andre som er like

modige som du viser at du er i denne saken.

ps, hvordan vet jeg at pelsen ikke kommer fra dyr? og da vil jeg ikke høre teite svar som

"den er fake", jeg mener det. ordentlig pels, men ikke fra dyr lism. please svar meg,

alle andre bare avfeier det jeg sier. <<3<3<3

Julia

07.09.2010 kl.16:51

I KINA, hva med alt det fæle som skjer i pelsindustrien i NORGE da? Som man faktisk KAN gjøre noe med, tenk.

gamla

07.09.2010 kl.17:50

Vet ikke helt om det er sjarmerende eller skremmende at du har så dårlige faktakunnskaper om det du har så "sterke" meninger om.... f.y.i: I kina flår de katter og hunder for MAT, ikke hovedsakelig for pelsen.

07.09.2010 kl.20:59

Du burde sjekke opp i ting før du skriver om dem. Det er utrolig mange organisasjoner som tar seg av ting. Det er mye av det samme som mennesker som forsvinner osv. Det er en av mange som får stor interesse av mediaen, og mange som ikke gjør, det samme med dyr. Men å komme og si at vi ikke bryr oss? Fyrer du meget lite med. La meg spørre deg om en ting, har DU gjort noe for og hjelpe dyra i kina, støttet en oransasjon osv?

Maia

07.09.2010 kl.21:53

"Hadde mange nok gått imot Kina og deres måte å skafffe pels og skinn på hadde de nok blitt nødt til å slutte med dette."

Jeg håper du er klar over at det lever 1 milliard mennesker i Kina? Hvis hele vest Europa og USA hadde "gått imot" dem så hadde det ikke vært nok, og jeg er redd for at mennesker i f. eks. Afrika, India, sørøst Asia, øst Europa, midtøsten og sør America har andre ting å tenke på, som å overleve.

07.09.2010 kl.22:19

Kødder du seriøst med meg nå?!? Vet du hvor mange organisasjoner som er rundt omkring for å stoppe dyremisshandling? Det er fler en den lille hjernen din klarer å forstå tydeligvis.. Det at hun har filmet det hun gjorde, og i tillegg står og ler er vell det folk reagerer mest på! Det er ufattelig trist å se en sånn idiot stå å kaste 6 nydelige valper ut i elva. Før du skriver sånn her, så undersøk først! Hadde du vist litt mer,hadde du nok ikke skrivd det ;) Sånne folk som deg er det ikke så veldig vanskelig å bli irritert på!!

Jødepower

07.09.2010 kl.23:23

Det som e mest forskjell på den saken me at hundan blei kasta i elva og at dyr blir flådd levanes i Kina e at ho faktisk filma det, og at ho ikke kunne tenke på konsenkvensan av det sjøl, at noen ungdomma faktisk e så korttenkt og trur at det faktisk e kult å kaste valpa i en elv..vil si at det e det som e aller mest forstyrranes me heile opptake. Og ja, det skjer mer enn du ane fårr å stoppe dyremisshandling :)

Anonym

08.09.2010 kl.09:48

Håper du også skjønner at grunnen til oppstyret er fordi det ble filmet og lagt u på youtube? De andre filmene som er lagt ut på youtube som er veldig gammel av dyremisshandling ble også big deal. Men husk på at ikke alle sånne hendelser blir filmet, og husk på at dette skjer med mennesker også. Små barn, ungdommer og voksne kan dette skje med desverre.

Siv

08.09.2010 kl.11:39

Spar meg da! Du burde være fornøyd med at dyre mishandling Norge får oppmerksomhet. Hvis man bli obs på vær som skjer i Norge, og tar tak i problemene her er det enklere å ta tak i problemene andre steder!

maria

08.09.2010 kl.16:09

hahah , kafaen e greia med stemmen dinda ?

å litt my brunkrem kansje .. ?

Vilde

08.09.2010 kl.17:39

Herregud, selfølgelig blir det ikke like oppmerksomhet rundt det, FORDI de ligger ikke ut 1000 videoer om det på youtube. når en jente gjør det, blir det selfølgelig oppmerksomhet rundt det.

09.09.2010 kl.01:56

Er du helt forbanna idiot? Jeg blir utrolig provosert av slike uvitende mennesker som deg. Om denne bloggen skal være kødd så syns jeg det er for gale at du skal ta opp temaer som dette!

Viel =)

09.09.2010 kl.09:39

Slike videoer går på holdninger. Ved å spre slike videoer, med sånne sterke reaksjoner snakker vi i første rekke om en holdningsskapning hos folk generelt. Dette bidrar som en forebyggende faktor.

I tillegg jobbes det aktivt for å stoppe sånt som pelsindustrien i Kina, osv.

Kan jeg bare få stille deg ett spørsmål? Det ser ut som du bruker endel sminke. Er du kritisk når du kjøper dette, og velger konsekvent merker som ikke tester på dyr, eller er du likegyldig til dette? Dyretesting er en minst like grusom form for dyremishandling som dårlig pelsindustri. Ved å bruke make-up fra merker som benytter seg av dette, er du med på å bidra til noe like grusomt (hvis ikke værre) enn hun som kaster valper i elva.

Andrea

09.09.2010 kl.14:25

jeg greier virkelig ikke at noen mishandler et dyr! har bare så lyst til å torturere alle de jævlene til døde..

men når noe kommer på nyheter eller i media, så tenker man mer på det. Alle de dyrene som blir flådd i kina får ikke vi se på nyheter eller i aviser... så man tenker ikke like mye på det! men jeg sier ikke at JEG ikke tenker på det.. hehe, men det gjør jeg virkelig!

men hun dama! fy f**n hvis jeg hadde sett hun, hadde jeg tatt den første hagla jeg så og drept hun... gjort hva som helst for at dyr ikke ville blitt mishandlet!

min mening..:))

June

09.09.2010 kl.14:27

Kjære deg. Du må huske det at Norge er lite, og statistikken på dyremishandling er veldig liten i forhold til andre land. Derfor er det kanskje ikke så rart at vi reagerer så sterkt på en så umenneskelig og forferdelig hendelse som dette. Det er fordi det er utenkelig for mange at det faktisk skjer i landet der vi selv bor. Hadde dette vært en hendelse i et annet land hvor dyremishandling skjer over et mye større plan, så ville vi kanskje ikke reagert så sterkt på det. Men jeg er enig med deg i at flere burde engasjere seg i dyremishandling andre steder - og det er det faktisk MANGE som gjør. Så tenkt litt på prospektet av hendelsen, før du sammenlikner det med andre land :)

anonymiteten

09.09.2010 kl.18:22

Hvordan kan du si at det med hundene i elva er en liten hendelse? Det har noe med moralen å gjøre for jenta som kasta de uti.

Pelsindustrien har holdt på lenge OG blitt forbedret.

Jeg tror du tokk opp pelsindustrien kun for å virke smart.

Irene

09.09.2010 kl.20:48

Det er flott at du resonerer over denne hendingen som en 3 åring i bæsjebleie og på barnehage stadiet ( hørt om at det faktisk er LOV å tenke før man skriver? )

MEN har DU Nathalie tenkt over at dette er det dyrevernere gjør noe med hver bidige dag? At det er MEDIA som styrer avisene og oppslagene og som sier igrunn hva folk skal mene? De fleste dyrevernere vet om dette og kjemper er SKIKKELIG kamp hver eneste dag for å få slutt på dette!!!! Men det er opp til MEDIA å fronte slike saker ( dagbladet gjør det faktisk av og til ) slik at det kommer ut til allmennheten. Du bare skriver blogg, JEG har vært arrestert et titalls ganger i diverse aksjoner for dyrenes rettigheter, hva gjør du? Tvinner håret ditt og sier " ja det er synd med dem...."

Du nevner pelsdyr industrien i Kina... Allikevel fronter du pelslover merker på siden din, de kjedene som kjøper billig skinn og pels ( joda for å gi oss billigere klær, men til hvilken pris? ) i fra..... ja hva bruker det å stå på klærne fra H&M, Kaphal og de andre billige kleskjedene ? MADE IN HONG KONG, og hvor er da Hong Kong? Jo det ligger i.....Folkrepubliken KINA! Så da er du med og fronter både dyremishandling OG barnearbeid, slå den du!

jegbletvungettildetteher

10.09.2010 kl.12:09

Du sier at hvis veldig mange mennesker hadde stått opp mot dyremishandlingen, så kunne den ha endt. Har du tenkt noe på hva sminken din har gått gjennom for å bli "trygg" i ansiktet?

Sprøytet inn i øynene på små stakkarslige kaniner, skal jeg si deg!

Du sier det er synd med dyremishandling, men du er jo faen meg med på å holde torturen i gang!

Det er sånne mennesker som deg som gjør at det er vanskeligere for oss andre å stoppe lidelsene til uskyldige skapninger!

Har du tenkt noe på hvordan de fine kyllingbitene i den magre salaten din kom dit? Tror du den høna VILLE bli fetet opp så mye at beina knekker på den om den beveger seg?

Du bør skamme deg, som kan si at du synes dyremishandling er forferdelig når du støtter det mer enn du selv tror! Hver gang du kjøper noe som inneholder dyreprodukter eller som er testet på dyr, kan du like greit gå ut i skauen og skyte ned alt dyrelivet du ser!

<3 Vilde

10.09.2010 kl.21:42

"jegbletvungettildetteher":

for det første, så er det ikke all sminke som er dyre testet. det er et stort utvalg av produkter du kan bruke som ikke er testet på dyr.

Hvis hun er med på å holde "torturen" igang, er du like mye med på det. Da er vel alle mennesker forferdelige onde skapninger? Jeg er HELT enig i at dyre testing, mishandling av dyr ikke er bra. Men, når du skal spise kylling, så er kjøttet MYE bedre hvis dyret er blitt behandlet bra, dessuten tenker mange på at de ikke skal kjøpe produkter, mat osv. der dyrene ikke har lidd, så det vil si at de fleste steller dyrene pent. Hvis kyllingen lider de siste sekundene av sitt liv, vil kyllingen bli dårligere. Det med mat, er jeg faktisk uenig i. Naturens gang, er sånn at man spise andre arter for å overleve. Det med sminke er jeg helt enig i, men jeg liker ikke måten du argumenterer på. Du hakker for mye.

10.09.2010 kl.21:43

jeg syntes du er ganske så rar utifra videobloggene dine men er HELT enigi med deg i at dyr får for lite respåekt :(!!

jeg begynner å gråte bare av å lese om dyr som blir torturert! syntes de fleste i hele verden burde få mer omsorg ovenfor dyra, noen sier bare: jaja, det er jo BARE DYR... mennesker er jo faktisk dyr selv bare ganske så mye mer smartere. syntes alle folk burde begynne med produkter som ikke er testa på dyr og spise kjøtt fra dyr som er slakta på en RIKTIG og smertefri måte, og som har blitt behandlet riktig og kan få gå fritt ute på jordet!!!!!

Andrea Sørlie

10.09.2010 kl.22:28

Sånn du sier det blir helt feil. Du sier at det ikke gis nok oppmerksomhet rundt dyremisshandling, men det er jo akkuratt det som skjer! En, etter min mening, komplett idiot av et menneske kastet 6 LEVENDE valper i elven for å dø, filmet det og la det ut på nettet. Klart det blir stor sak. Og her er det masse oppmerksomhet rundt dyremisshandling, og et sted må man faktisk starte. Man kan ikke ta tak i alt men jeg syns det er flott at det er så mye oppmerksomhet rundt dette som det er. Dyremisshandling er forferdelig uansett hvilken form den kommer i, om det er pelsdyr som blir flådd levende eller levende valper som blir kastet i elven. Tenk deg litt bedre om før du rakker ned på samfunnet, du er en del av det.

Louisa C. Nadia

11.09.2010 kl.00:40

Hmmm... Det er jo litt innenfor grensen på hva Norge kan gjøre. For å si det mildt, så tror jeg det prøver å bli stoppet, akkurat som Norge prøver å stoppe dyremishandlere her. Nå må du huske at Kina har et langt større innbyggertall enn Norge, som betyr mer gale mennesker.

20.01.2011 kl.00:14

ALLE saker som omhandler dyremishandling burde få oppmerksomhet,det er jo en grunn for at det kommer i media,det er så vi skal bli påminna om hvilken ond verden vi lever i hvor det finnes mennesker som har null respekt for dyr.

Jeg driter i om det er i Kina eller i Norge,dyremishandling finnes i hele verden og det er mange organisjasjoner som jobber i mot nettopp dyremishandlig og da må det komme i media for at det skal ha noen virkning på folk.Helt forferdelig det hun jenta gjorde mot de valpene,det er vel det at hun lo av det folk reagerte mest på,og for at noen dyr i Kina blir flådd skal ikke det bety at vi skal glemme alle de andre dyran som blir mishandla i hele verden.....

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits