Hva om !

 

Leste dere innlegget mitt i går ? > DET BLE FEIL FREMSTILT < Jeg skrev at jeg synes det ble feil fremstilt på nyhetene i forhold til det jeg hadde forventet. Men jeg har nok endret mening der sånn. For etter å ha skrevet det innlegget i går tenkte jeg på det litt til, og jeg synes det er bra at de tok det opp på den måten de gjorde det. Jeg er jo et prakt eksemplar når det gjelder nettmobbing. Og jeg tror at det er bevist en gang for alle hvor enkelt det faktisk er å sitte trygt hjemme bak en skjerm og slenge dritt. Men det er jo da man begynner å lure litt. Hvorfor ?

Mange av de kommentarene som har kommet inn har jo vært helt syke ! Tenk om jeg faktisk hadde vært seriøs, og vært sånn på ekte. Tror ikke dere da at det hadde gjort stor skade med all den dritten dere slenger ? Tror dere ikke den personen hadde blitt knust ? Fått angst, depresjon, begynt med selvskading eller kanskje til og med selvmord. Tenk litt på det før dere skriver ! Dere retter dere mot èn enkelt person, og får flere til å gå i mot en. Føler dere dere bedre etter å ha skrevet masse dritt ?

Når så mange slenger dritt er det ikke den personen det slenges dritt til som sliter. Det er heller mobberne som gjør det. For den enkelt personen har jo ikke gjort noe i mot dere, og dere slenger dritt. Så da sier jo det seg selv. Det er mobberne som sliter !

Les > her <

  

 

    

 

 

 marietruud.blogg.no/

18 kommentarer

myblogmylife - Malin Lindvik

18.09.2010 kl.10:51

ok

Mina Kanchan

18.09.2010 kl.11:08

Håper for din egen del at du innrømmer nå at du ikke er sånn til vanlig for dette innlegget var utrolig bra skrevet egentlig. Jeg vet ikke hvordan du er og sånn, men jeg har fått inntrykk av at du er ei jente med dumme ideer, ei jente som minner meg om Heidi Alexandra liksom, men dette innlegget var faktisk bra og jeg tror jo de videoene bare var noe bull, men hvorfor si så mye tull også havne på topplisten?? Ja det er kanskje gøy for lesere å se en person drite seg så ut? Men det er så patetisk, mener nå jeg. Som du skriver så er det lett for personer å slenge dritt bak tastaturet, men hvor lett er det ikke å fremstille seg som en annen for å få oppmerksomhet?? Men ingenting i mot deg, synes bare det er fryktelig merkelig og skjønner ikke grunnen til at du har slike videoer når du skriver steingode innlegg som dette.
kjempe fin blogg =P

PS; sniltr med kommentar tilbake

Mathilde

18.09.2010 kl.11:55

Fin blogg

Besøk mathildesvensson.blogg.no

..

18.09.2010 kl.12:17

Herregud prøver du og etterlinge terkel ??

OMG,

Du burde og bli med og være spille i filmen stemmen din er helt lik !

Du er så teit

vampyrdilla

18.09.2010 kl.13:07

Kan du vise link til videoen?

Cathrine

18.09.2010 kl.13:38

Nok en gang må jeg bare gi deg kred!

Jeg synes denne bloggen er en fantastisk måte å sette ting litt på spissen på!

Fatter virkelig ikke hvorfor folk vil si så mye stygt til et menneske, hva gir det dere?

Jeg er selv dritt lei av at folk sitter å kjekker seg bak tastaturet!

Stå på frøken, du er fantastisk!

Titi

18.09.2010 kl.13:46

Hei.. Du sier i den siste videoen din at du hater folk som blogger for oppmerksomhet. Men om du gjør deg til her på bloggen din som du sier (på tv), så blogger vel du også for å få oppmerksomhet?! Du har fått oppmerksomhet fra meg ihvertfall, jeg følger bloggen din. Og det er fordi jeg syntes den er underholdende. Så det skal du ha..du har klart det mange ikke har klart! Men jeg syntes du er veldig selvmotsigende.. Men kanskje det er noe av det som gjør bloggen din så underholdende for mange

18.09.2010 kl.16:19

Helt enig med Mina.. Men du burde tenke over det du gjør! :)

Det er ikke lurt og fremstille deg selv på denne måten, vær deg selv og ikke en annen :)

Amanda

18.09.2010 kl.17:07

Synes det er flott av deg at du har laget disse klippene der du så tydelig etterligner stereotypiske bloggere (Beklager uttrykket :P) At du har havnet på topplisten og slikt er bare gøy, og man ser tydelig hvor innprentet janteloven er i Norge... Som du skrev: Tenk om du var slik på ekte? Jeg leste jo alle de stygge kommentarene jeg også, og ikke bare her, men det florerte jo overalt! Det er helt forferdelig hvordan folk oppfører seg mot hverandre bare fordi de er bak et tastatur! Jeg synes det er BRA at du gjorde det du gjorde, å at det ble satt fokus på det! Stå på! :D

Martine Elvira

18.09.2010 kl.19:09

Kjempe bra skrevet! Enig med du. kejmpe bra at de tok det opp! Har selv bare skrevet fine kommentarer til deg, fordi jeg er imot nettmobbing og all slags mobbing. Jeg tror det hadde vært dødskult av deg å lage en video blogg om dette, hvor du er deg selv! tenk hvor mange som kommer til å føle seg dum. Gjør du det, skal jeg med glede hjelpe til å spre videoen! Klem Martine :)

stine og maria <3

18.09.2010 kl.22:09

Bra skrevet :-) Og er heelt enig med deg,

Jeg har skjønt på måten du skriver på at du ikke er den personen som du er på videoene du poster ut. Er bare morsomt rett og slett.

jeg har lest og sett mye dumt på flere blogger, men har ALDRI skrevet en stygg kommentar. Jeg tenker bare på hvordan jeg selv hadde følt meg hvis jeg hadde fått en stygg kommentar, så derfor driter jeg bare i å slenge dritt.

Synes også at det er feigt å sitte bak en skjerm å slenge dritt. Det sier jo egentlig bare hvor utrygg den personen er, siden de må slenge dritt når de gjemmer seg bak en datamaskin.

Men stå på. Leser bloggen din jevnlig, og syns det bare er morsomt at du legger ut slike videoer. Er ikke som de andre bloggerne, og det er bare positivt :-)

KAREN JO

19.09.2010 kl.01:04

selvfølgelig er det lite modent av menneskene som sitter bak tastaturene og faktisk gidder å skrive dritt til andre. jeg er helt enig og støtter deg fullt på at man må tenke over hva man faktisk sender som kommentarer til andre bloggere. Men så tenker man kanskje på hvorfor en person får så mange kommentarer, om akkurat det samme, gjevnlig.

jeg mener for all del ikke å slenge en negativ kommentar nå, men bloggere bør for sin egen del være bevisst på hva de legger ut om seg selv, hvordan vi framstiller oss. Lesere ser bare bloggeren via innlegg på internett, og derfor er vi alle dømt til å få fordommer uansett negative eller positive. mye fokus på drittslenginga (noe som er hundre prosent forståelig) men hva med de faktiske bloggerne det dreier seg om?

får de ikke et hint når de første tyve drittkommentarene strømmer inn? ikke rart at enkelte kunne fått psykiske problemer av kommentarene, men nettbrukere må lære seg å ta hintet litt raskere.

Nina H.

19.09.2010 kl.16:27

Hvis det der ikke var slik du var, hvis du ikke er sånn som i videoene; bevis det.

Lag en videoblogg, der du er deg selv, slik at vi kan få se om du virkelig ikke er sånn :)

marietruud

19.09.2010 kl.19:48

Ho er faktisk ikke sann ;- P

Tonje

20.09.2010 kl.10:40

Du sier du ikke er så dum som du framstiller deg selv, men er det ikkje litt teit å framstille seg dum? Vertfall når du sier at du ikke liker de bloggerene som gjør dette, og så er du ikke noe bedre selv?

Jeg er ikke den som mobber eller nettmobber og jeg sier ikke dette til dei for at du skal få det dorligere eller noe, jeg vil bare gjøre deg bevist på dette! Jeg startet å lese bloggen din fordi jeg syntes det var underholdende, for det er du! men du må nesten bestemme deg om du vil være deg selv eller spille? For det går nemlig ikke ann å være begge deler ;)

Irene

23.09.2010 kl.14:55

Det er jo dette som nettopp er risken med å utlevere seg selv på nettet!

og det er jo det du gjør, du utleverer deg til det offentlige rom, og om man da ikke tåler kritikk, bemerkninger og kommentarer som blir gitt, så bør man heller ikke legge seg ut i det offentlige rom.

har lest bloggen din litt og er stadig i undring om du er seriøs eller om du bare "leker" dum ( liker å tro at dumme mennesker gjør seg dummere enn det de er ) og om du da "leker" dum, så er du jo faktisk med på en svær hetsekampanje av personer som kommer til Kort!

har også bemerket meg at du lyver veldig mye i bloggen din, i det ene øyeblikket sier du ditt, i det andre datt, i det ene øyblikket har du en mening, men så kommer et svar som gir dobbelmening og man kan ikke se på deg som annet enn fullstendig dum og dobbelt moralsk, kansje IQ fattig... men det er DU som selv har gjort deg om til en "skyteskive" og må derfor tåle det... Er noe som heter, "den som er med på leken må tåle å smake steken"

Irene

23.09.2010 kl.15:04

Martine Elvira!

hvorfor skal mennesker som har skrevet kommentarer til denne bloggen føle seg dumme? Skal de føles seg dumme fordi de lar seg provosere av noen som fremstiller seg selv ( ja nettopp MOBBER de som er litt dummere enn oss slev ) noen som "spiller" et offentlig skuespill... Det nathalie her har gjort er jo å mobbe direkte på nett!!!!! men dette støtter altså Martine Elvira!

Når det er slike kontroversielle temaer som blir tatt opp, og når synsingen om det blir så banalt som f.eks med de 6 hvalpene som ble kastet i elva og som nathalie mente ikke var såååå galt... da tenner mennesker og nathalie har her laget en blogg som kun er ute etter å provosere...

den største mobberen her er jo nathalie selv!

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits