Dagens whaaat

 

 

I det siste har jeg blitt helt hektet på Nelly - Just a dream, og til deres informasjon så vet jeg at den ikke er ny, men den er så fin ! Egentlig så pleier jeg ikke å høre på sånn type musikk eller Nelly i det hele tatt, men har man noe på hjernen, så har man noe på hjernen. Nothing å gjøre med det, annet enn å vente til en ny sang overtar hjeren din !

 

 

 

 

Dagen i dag begynte med at min kjære kusine Marte kom hit klokken 10.. Noe som varte i 5 minutter ! For da kom nemlig moren min og sa hun hadde prøvd å ringe meg for å si at hun kom for å hente meg. Så da måtte jeg forlate Marte tårevåt alene her hjemme, men det gikk overraskende bra. Huset er verken ødelagt eller brent ned ! 
Først gikk turen til søte Nordby hvor det ble shopping på G. Eller.. Neeesten. Selv handlet jeg ikke så mye annet enn et par sko, smykker og votter. Kaldt vet dere, så da må man ha noe på hendene for å slippe såkalte frostskader.. Kjipt å få det liksom.

Da tiden hadde tikket seg frem ett par timer satte vi kursen mot Moss og hjemmet til Ida og Jørgen, hvor vi bare satt og snakket om alt og ingenting og litt imellom. Ganske koselig å bare ta det lungt uten å måtte stresse rundt som en gal kylling dopet på lykkepiller. Da tiden hadde tikket seg frem enda lenger, sa vi farvel og satte kursen mot herlige Vestby og Onkel og tante, min søte kusine og hennes kjære. Det vi hadde brukt tiden på i Moss gikk vel så og si i repeat da vi var i Vestby. Tok det lungt og snakket om alt og ingentig og litt imellom. Utrolig koselig å se dem igjen etter lang tid. Må få den lange tiden til å bli litt oftere synes jeg ! 
Og hva gjør jeg nå ? Akkurat nå, i skrivende stund(bokstavelig talt), sitter jeg på rommet mitt hvor "Just A Dream" spilles om og om igjen, og skriver til deeree mens jeg venter på at.... Top .. Model.. skal begynne ! Tragisk serie på en positiv måte !

Som jeg er utrolig kjent for, hadde jeg ikke noe kamera i dag heller ! Og no kamera = ingen bilder. Så dere får kose dere med ett super gammelt bilde !

 

 

 

 

¤ Hva skal dere i kveld ?

 

 

 


 

 

 

 

 


 

Følg min blogg med bloglovin

9 kommentarer

Susanne

27.12.2010 kl.20:19

Den er fiiin<3
hørtes ut som om du hadde en koselig dag :)

MASSOMA JURMY

27.12.2010 kl.20:20

veldigfint design

SANDRA

27.12.2010 kl.20:22

Fin sang ;) Du kjøpte jo litt da :D Kos deg videre..

(Fint bilde <3)

Diddiana

27.12.2010 kl.20:42

Kjempe fin sang! + kjempe fin blogg også <3 :) Lese min blogg? ;)

♥ CAMILLA - svarer alle!

27.12.2010 kl.20:52

liker sangen :D

hammmer

27.12.2010 kl.20:59

Fin bilde:-)

INCI

27.12.2010 kl.21:14

hekta på den samme sangen !

Celine

27.12.2010 kl.21:34

Skal bare slappe av XD

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits