Poengløs dag !

 

God morgen solstråler ! Og til dere som absolutt ikke er solstråler om morgenen. Slik som halve Norge.. Men nå sitter jeg ihvertfall å spiser, drikker iskaffe og venter på at klokken skal tikke seg fremover. Blir så rastløs av å måtte vente på tiden, men ingenting jeg kan gjøre med det.
Dere gjetter aldri hva som skjedde i går !? Dere har sikkert hørt om at det var åpen audition til filmen Pornopung ? Så da tenkte Marte og jeg at vi kunne prøve oss. Men det endte bare som en sykt poengløs dag ! Egentlig begynte det hele da vi skulle dra fra Sarpsborg. Bussen var 15 minutter forsinket grunnet en treg og merkelig buss-sjåfør, og ikke nok med det ! Etter vi hadde kjørt i ca 5 minutter sier han at det var noe galt med bussen slik at vi måtte kjøre å bytte buss. Haha, det første som detter ut av kjeften til Marte: "Skal vi få en skranglekasse nå?" . Men det fikk vi utrolignok ikke.. Det vi derimot havnet på var en av historiens første time-ekspressen buss ! Så syk stygg og gammel.. 

Da vi til slutt kom frem til Oslo satte vi kursen mot dit vi skulle. Etter mye om og men, og uendelige samtaler med fremmede fant vi frem. Men.. Da vi kom dit fikk vi beskjed om at alle hadde et spesielt nummer, noe Marte og jeg altså ikke hadde fått. Man måtte nemlig ha meldt seg på ! Verken Marte eller jeg hadde lest noe om at man måtte gjøre det, og var noen andre som kom samtidig som heller ikke hadde lest noe om det. Men dessverre så var det ingenting de kunne gjøre, så vi måtte bare dra hjem igjen. Gjett hvem som har lært å begynne å lese igjennom sånne ting minst 5 ganger ! Men vi fikk beskjed om å sende mail med video og slikt til dem, så gjett hva jeg skal bruke noe av tiden min på  i dag !

 
 

 

¤ Hva gjorde dere i går ?

 

 

 

 

 
10 kommentarer

Rebekka og Kristina Louise <3

03.03.2011 kl.08:05

Ikke noe stort !
I går så.. Var jeg på trening ! :'D

i`llbrb

03.03.2011 kl.08:21

Ha ha, så kjedelig :s Fikk hvertfall en artig busstur da :-p
hangelica: Haha, det kan man si :p

ilovepetter

03.03.2011 kl.13:59

Kul blogg x)

Susanne..

03.03.2011 kl.16:20

igår trena jeg :D

Camilla ^.^

03.03.2011 kl.16:25

fin blogg :D

jifashion

03.03.2011 kl.16:25

kjjempefin blogg, jeg var på trening :)

carinaengen

03.03.2011 kl.18:08

fin blogg :)

Simea - fire jenter,en blogg

03.03.2011 kl.21:02

fint bilde :-)

-sofie

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits