So little time so much to do!

 

God kveld søte mennesker! Tenk at jeg faktisk har valgt å komme tilbake til bloggverdenen igjen, litt rart å tenke på egentlig. Men både blogglysten og tiden har ikke vært på blogg-topp i det siste, men fra nå av blir det andre boller.

Dagen i dag har egentlig ikke gått til så mye siden jeg har hatt helt sykt hdepine, har vært så ille at jeg ikke kan ha øynene åpne uten at jeg blir lyssky.. Men til slutt måtte jeg opp å hoppe, har jo trossalt en del ting å fikse før i morgen tidlig. Dusje, fjerne neglelakk, legge ny lakk, ansiktsmaske, middag, pakke gaver, finne frem morgendagens antrekk, pakke og aller helst sette igang med rydding av mitt fantastiske klesskap. Er det noe jeg aldri har klart så er det nettopp det å holde garderobe-skapet ryddig i mer enn 2 uker. Men skylder på at det er arvelig og ikke latskap *hysjhysj*.

Men nå må jeg nesten sette igang med middagen! Hva blir det idag tro?
3 kommentarer

Else Berit

24.06.2011 kl.19:15

grilling :)

I r l i n -

24.06.2011 kl.19:24

god helg! :D
* I r l i n * VINN hele tre H&: I lige måde :D

Skriv en ny kommentar

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

Nathalie Melìna Hilton - 19 år, 0 barnsmor og uforlovet

21, Rakkestad

Jeg er ei svensk (og bitte litt norsk) jente, som bor i den "herlige" byen Rakkestad. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt som faller meg inn. (Navnet mitt uttales Nattalii) KONTAKT: Nathalie@hotmail.no

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits